BLACKSTONE VIE RUOANLAITON UUDELLE TASOLLE!

Blackstonen ParilaGrillit ovat saavuttaneet suuren menestyksen ympäri maailmaa ja nyt myös suomalaiset ruoanlaittoharrastajat ja tavalliset kuluttajat pääsevät nauttimaan näistä laadukkaista tuotteista.

Brändin perusarvona on tarjota käyttäjilleen korkealaatuisia, innovatiivisia ja luotettavia ruoanlaittovälineitä, jotka tekevät ruoan laitosta helppoa, nautinnollista ja vaivatonta. Grillit on suunniteltu kestämään vaihtelevia sääolosuhteita ja tarjoamaan tasaisen lämmön jakautumisen ruoanvalmistuksen aikana. Ominaisuudet, kuten itsenäisesti ohjattavat ruoanlaittoalueet, suojahuput, Airfryerit ja patentoitu takaosan rasvanhallintajärjestelmä, tekevät ruoan laitosta sujuvaa ja lopputuloksesta herkullista. 

Blackstone tarjoaa myös monipuolisen valikoiman tarvikkeita, kuten suojahuppuja, välineitä, säilytysratkaisuja, tuulisuojia ja silikonisia apuvälineitä, jotka tekevät ruoanlaitosta entistä kätevämpää ja tyylikkäämpää. 

Ulkoilmaruuanlaitto on maailmanlaajuinen intohimo ja me teemme siitä täydellisen Parilagrilliemme ja tarvikkeidemme avulla.

Aikoinaan unelmoimme loihtia parhaita ruoanlaittokokemuksia suurille ryhmille tai perheille. Vuosikymmeniä turvauduimme grilleihin ja muihin laitteisiin edistääksemme tätä iloista hetkeä. Olkaamme rehellisiä, jokin tuntui kuitenkin aina puuttuvan. Kun grillaamme ulkona ja muu perhe on edelleen suljettuna keittiössä valmistamassa muita ruokia. Se ei ole ihanteellinen kokemus. Halusimme enemmän. Halusimme valmistaa kaiken ulkona yhdellä grillillä!

Blackstone lyhyesti

Blackstone on johtava Yhdysvaltalainen grillibrändi, joka tarjoaa korkealaatuisia ParilaGrillejä ja tarvikkeita. Blackstonen ParilaGrilleillä on yli 80% markkinaosuus Yhdysvalloissa ja brändi on tunnettu ympäri maailmaa. Lisäksi Blackstonella on yli 31 patenttia. Brändi tunnetaan innovatiivisista tuotteistaan ja korkeasta laadustaan. Blackstone on sitoutunut tarjoamaan käyttäjilleen vaivatonta, nautinnollista ja laadukasta ulkoruoanlaittoelämystä. Lisäksi valikoimaamme on lanseerattu uusisähköisten ParilaGrillien E-Sarja, joka vie nämä huikeat ominaisuudet myös tarvittaessa sisätiloihin.

BLACKSTONEN PARHAAT PUOLET

Ensimmäisenä ParilaGrillien markkinoilla

Laatu

Korkea lämpötila•Nopea tasojen palautuminen

Paras tarttumaton grillilevy korkealla lämmöllä

Parhaat luokassaan olevat ominaisuudet

Parhaat luokassaan olevat suunnittelut

Patentoidut ominaisuudet, mukaan lukien takarasvan hallinta

Parhaat luokassaan oleva markkinointimateriaalit

Paras luokassaan oleva seuraajakunta sosiaalisessa mediassa 

Yli 150 lisävarustetta ja maustetta, jotka luovat innostusta ulkona kokkaamiseen.