Puutarhasi tasapainossa luonnollisesti

GreenLine tarjoaa laadukkaita tuotteita sinulle, joka haluat tasapainoisen ja luonnollisen puutarhan, joka vaikuttaa mahdollisimman vähän ympäristöön. GreenLinen komposteilla hyödynnät puutarhan jäännöstuotteita ja palautat siten kukille, ruoholle ja vihanneksille luonnollisia ravintoarvoja. Hallitsemme rikkaruohoja ympäristöä kunnioittaen. Samoin käytämme terassien ja kiven puhdistusaineissamme luonnosta peräisin olevia tuotteita ja raaka-aineita. Tämä on puhdasta ja turvallista ympäristönsuojelua.

GreenLinen avulla luot vihreämmän ympäristön yksinkertaisesti.

  • Kestävät ja laadukkaat tuotteet

    Tuotteemme täyttävät lupauksensa. Tuotekehitysmme perustuu useisiin testeihin, tieteellisiin tutkimuksiin sekä monien vuosien kokemukseen ja tietoon. Yksinkertaisesti - erittäin hyviä tuotteita, jotka tarjoavat tyytyväisiä asiakkaita.

  • Hyvät työolosuhteet

    Hyvät työolosuhteet ja kestävä globaali arvoketju.
    Greenline alla oleva merkki on FTA - Foreign Trade Associationin alainen ja toimii sen Business Social Compliance Initiativen (BSCI) toimintaohjeiden mukaisesti varmistaakseen, että tuotteemme valmistetaan hyvissä työoloissa ja kestävän maailmanlaajuisen arvoketjun avulla.