Ruotsalaista käsityötä ja muotoilua

Tiedämme, että postilaatikolta vaaditaan korkeaa laatua ja laadukkaita materiaaleja vuodesta toiseen. Olemme myös vakuuttuneita siitä, että postilaatikon tulee olla houkutteleva muotoilultaan. Siksi jatkamme Veljekset Berglundin perinteitä postilaatikoiden valmistamisessa. Perinne, joka juontaa juurensa vuoteen 1897, jolloin maanviljelijä David Berglund aloitti tinavaraston Gällstadin ulkopuolella Västergötlannissa. Berglundin veljekset ovat nykyään yksi Pohjoismaiden johtavista postilaatikoiden valmistajista. Olemme ylpeitä voidessamme jatkaa ruotsalaisen muotoilun ja käsityön perinteitä.

 • Laatua ja designia jo vuodesta 1897

  Postilaatikoiden suhteen on joitain asioita, joita pidämme itsestäänselvyytenä. Postilaatikoiden tulee toimia ja olla designiltaan kauniita. On olemassa postilaatikoita ja postilaatikoita, kuten Berglundilla meillä on tapana sanoa.

 • Säänkestävä

  Berglundin postilaatikot on varustettu kestämään Skandinavian ankarat sääolosuhteet. Olemme pitkällä kokemuksellamme suunnitelleet postilaatikoita, joiden rakenne ja muotoilu kestävät pohjoismaiden ankaran sään.

 • 10-vuoden ruostumattomuustakuu

  Postilaatikoissamme on korkea levylaatu, joka on galvanisoiitua teräslevyä tai vaihtoehtoisesti alusinkkiä. Tämän jälkeen laatikot vielä jauhemaalataan. Voimme antaa täten laatikoillemme 10 vuoden ruostumattomuustakuun.

 • Postisi turvassa

  Berglund kiinnittää erityistä huomiota turvallisuuteen, jotta postisi ovat turvallisessa säilytystilassa. Kaikissa Berglundin lukittavissa postilaatikoissa on HandStop-toiminto, joka estää kutsumattomien ihmisten pääsyn postiin sisäänheitto-luukun kautta. Postilaatikot on varustettu tehokkaalla lukolla, joka on sovitettu postilaatikon kokoon ja toimintaan.

 • Pohjoismainen tuotekehitys ja laadunvalvonta

  Berglund on ruotsalainen brändi. Kaikki tuotekehitys ja markkinointi tapahtuu Ruotsissa, mikä on sinulle laadun takuu.

 • Helppo kiinnitys ja pystytys

  Postilaatikon asentamisen helpottamiseksi olemme poranneet valmiiksi reiät, jotka myös sopivat pystytystolppiimme, joista voit lukea lisää verkkosivuiltamme.