Silverline Pest Protect

Silverline Pest Protect tarjoaa sinulle turvallisia, yksinkertaisia ​​ratkaisuja , jolla takaat parhaan suojan tuholaisia ​​vastaan. Voit rentoutua ja nauttia kodistasi ja puutarhastasi ympäristöä säästävällä tavalla. Meillä on laaja valikoima ratkaisuja yleisimmille tuholaisille ja ei halutuille eläimille.

A-Repeller karkottimemme tarjoaa tutkittuja elektronisia karkottimia ainutlaatuisella mukautetulla korkeataajuusäänellä, joka antaa suojan kotisi ja puutarhasi tuholaisia vastaan. Saat luotettavan ja turvallisen torjuntaratkaisun tuholaisia ​​vastaan ​​koko kotiisi. Valikoimasta löytyy tuotteita sekä sisä- että ulkotiloihin. Silverline Pest Protect suojaa kotiasi kellon ympäri, ympäri vuoden, hygieenisesti ja myrkyttömästi. Silverline tarjoaa vahvimman kokonaisuuden myrkyttömiä vaihtoehtoja tuholaistorjuntaan.

  • Valitse tarpeidesi mukaan

    Pest Protect -järjestelmä tarjoaa sinulle ratkaisuja erityyppisiin tuholaisiin, sekä sisällä että ulkona, mm. hiiret, hämähäkit, kissat ja myyrät. Jokainen tarve ja koti näyttää erilaiselta - siksi voit mukauttaa tuotevalikoimamme tuotteista sinulle sopivan ratkaisun. Tuotteemme ovat helppokäyttöisiä, hygieenisiä ja täysin myrkyttömiä.

  • Uniikki ääniteknologia

    Tuotteet lähettävät monipuolisen ja mukautetun ultraäänen, joka pelottaa ja häiritsee eri tiloihin sopeutuneita hiiriä ja muita tuholaisia. Ääni vaikuttaa heidän luonnolliseen käyttäytymiseensa, mikä stressaa heitä ja luo sietämättömän ympäristön, jota he haluavat välttää. Silverline Pest Protect karkottaa ja suojaa tehokkaasti – ilman myrkkyä!