Skandinaavinen design ruukku, joka erottuu muista

Kun suunnittelimme ensimmäiset Ecopotsit yli 10-vuotta sitten kukaan ei ollut kuullut globaalista muoviongelmasta. Kukaan ei ollut ajatellut käyttävänsä kierrätettyä muovia kukkaruukuissa. Me näimme mahdollisuuden uniikkeihin tuotteisiin, jotka tukevat kierrätystä. Käytämme ruukuissa yli 80% kierrätysmuovia ja 20% kierrätettyä luonnollista kivijauhetta. Ecopots jatkaakin markkinajohtajana kierrätetyissä kukkaruukuissa nyt ja tulevaisuudessa.

  • KAUNEUS

    Puhdas, yksinkertaiset linjat. Minimalistinen design, jossa käytännöllisyys kulkee käsi kädessä kauneuden kanssa. Valmistettu kierrätetystä materiaalista. Ruukuissa uniikki käsintehty viimeistely. Belgialaisessa suunnittelussa on seurattu tarkasti skandinaavista filosofiaa, jossa on pyritty tuomaan rauhallisuuden tunnetta stressaavan ja hektisen elämän keskelle.

  • KESTÄVÄ

    Ecopotsit valmistetaan uniikista seoksesta kierrätysmuovia ja luonnollista kivijauhetta. Tämä tekee ruukuista kestäviä, vahvoja, sekä hyvin kevyitä. Ecopotsit ovat UV-suojattuja ja kestävät hyvin pakkasta. Nämä ominaisuudet tekevät ruukuista ihanteelliset ulko- ja sisäkäyttöön. ECOPOTSIEN elinkaari on yli 10-vuotta, jonka jälkeen ruukut voidaan kierrättää uudelleen. 

  • ME USKOMME KESTÄVÄÄN KEHITYKSEEN

    Tiesitkö, että 20cm Ecopots ruukun valmistamiseen tarvitaan 12kpl 1,5l muovipulloja. Ecopotsien materiaali on kierrätettävissä aina uudelleen ja uudelleen, Joten kierrätetty Ecopots ruukusta voidaan valmistaa jotain muuta. Tämä vihreä säväys tekee brändistä vieläkin uniikimman sen muiden mahtavien ominaisuuksien ja kauniin muotoilun lisäksi.

Kompensoimme Co2 päästöt

Korkeat ympäristövaatimuksetMe olemme saaneet CO2 Neutraalin® sertifikaatin puolueettomalta Vinçottelta. Ansaitaksemme sertifikaatin meidän on pitänyt osoittaa todellisia voimanponnistuksia parantaaksemme ympäristöä. Ei vaan niin, että ajattelemme mitä pitäisi tehdä vaan myös teemme tekoja ympäristön eteen. Tavoitteemme on vaikuttaa paikallisesti ja toimia globaalisti. Pyrimme vähentämään päästöjä, sekä kompensoimme CO2 päästöt tukemalla erilaisia projekteja ympäri maailmaa. Tätä neutraalius tarkoittaa meille.